Dé plek van doelen zetten & successen behalen binnen alle aspecten van het leven!

Eerst gaven we vorm aan het huis. Nu vormt het huis jou.

Welkom bij YEY, kort voor Your Empowerd You. En da’s ook meteen onze eerste en enige missie: jou naar de best mogelijke versie van jezelf toe begeleiden. Ons huis wordt daarom ook een beetje jouw huis. Een safe space waar je met al je uitdagingen, dromen, doelen of ambities terecht kan. Hoe klein of groot die ook mogen zijn.

Het huis dat onze praktijk vormt is niet toevallig gekozen. Het is een gebouw met een ziel, midden in een eigen, kleine groene oase. Elke kamer van het huis is ingericht zodat die maximaal tegemoetkomt aan de noden van onze gasten, artsen, coaches en mentoren.

Lees meer

De omgeving waarin je terechtkomt barst dus van de positieve vibes en energie. Het is ons doel om die positieve energie aan jou als gast door te geven. Of je nu komt om je fysiek klaar te stomen voor een ambitieus sportief doel, of je in een confidentieel 1-on-1 gesprek je angsten wil overwinnen: ons huis biedt een deur voor elk doel.

De verschillende kamers van het huis helpen je dus op verschillende vlakken stapsgewijs vooruit. Wij gaven eerst vorm aan een huis, zodat jij vorm kan geven aan een lang, maar vooral kwaliteitsvol leven. Onze slogan is daarom niet voor niets ‘add more life to your years’.

YEY

Waar jij YEY wordt

We winden er geen doekjes om: YEY is een powerhouse. Een inspirerende plek die de voedingsbodem vormt voor al jouw doelen, dromen en ambities. Onder de gasten van YEY vind je daarom niet enkel personen die op zoek zijn naar rust en hulp, maar ook mensen die begeleiding zoeken bij dat extra duwtje op het gaspedaal. En daar zijn we best trots op.
We willen jou alle handvatten aanreiken om zelf zo sterk mogelijk in het leven te staan, ongeacht hoe jij dat interpreteert. We helpen je van ballast af en geven je de tools om zelf positieve gedragsverandering teweeg te brengen, zodat je ook zonder ons succesvol verder kan.

Boek nu je intakegesprek
YEY

Dr. Thiago
Guimarães Osório

longevity & peak performance

Als Dr. Thiago verwelkom ik je op mijn reis naar een gezonder en vervullend leven. Mijn missie is om mijn kennis en ervaring met jou te delen, zodat je bewuste keuzes kunt maken om je gezondste leven te leiden.

Na het behalen van mijn medische graad in 2009, specialiseerde ik me gedurende negen jaar in Cardiologie, Implanteerbare Elektronische Hartapparaten en invasieve elektrofysiologie in het São Paulo Heart Hospital in Brazilië. Tijdens deze periode werkte ik ook als arts bij de São Paulo Marathon en belangrijke ATP-tennistoernooien, waar ik de kans kreeg om samen te werken met enkele van 's werelds beste spelers, waaronder Roger Federer, Serena Williams, Maria Sharapova, Karolina Wozniak en de Bryan-broers.

Lees meer

In 2018 verhuisde ik naar België om mijn opleiding voort te zetten aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Daar werkte ik van 2018 tot 2022 aan het Hart Ritme Management Centrum van het Universitair Ziekenhuis Brussel. Tijdens deze periode reisde ik ook de wereld rond om een specifieke hartprocedure te onderwijzen die flauwvallen verbetert. Met de steun van het Hart Ritme Management Centrum schreef ik meer dan 35 wetenschappelijke artikelen over cardiologie.

Gedurende bijna 20 jaar van mijn medische loopbaan heb ik waardevolle kennis opgedaan over de beste praktijken om gezond te blijven en de kwaliteit van het leven te verbeteren. Mijn focus ligt op preventie, lichaamsbeweging, voeding, slaap, geestelijke gezondheid en farmacologie.

Voor mij is gezond zijn meer dan alleen de afwezigheid van ziekte. Het betekent dat je een lichaam en geest hebt die je niet beperken, waardoor je een stap dichter bij vrijheid komt. Gezondheid is een levensstijl, een houding en een bewuste keuze die je in staat stelt om je leven ten volle te benutten.

Als ik oud ben, wil ik nog steeds zelf mijn boodschappen de trap op kunnen dragen. Ik wil de mogelijkheid hebben om op de luchthaven te rennen om dat vliegtuig voor avontuurlijke reizen over de hele wereld te halen. Ik wil bergen beklimmen, rennen en fietsen totdat ik besluit dat het tijd is om andere avonturen na te streven. Niet omdat mijn lichaam me in de steek laat, maar omdat mijn ziel tevreden is.

Het leiden van een gezonde levensstijl is niet altijd gemakkelijk. Het vereist kennis, begrip, soms hard werken en opoffering. Maar gelukkig zijn er slimme, wetenschappelijk onderbouwde manieren om je gezondheidsdoelen te bereiken. Je hoeft niet alle obstakels zelf te ervaren, want ik kan je helpen met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en mijn jarenlange werk in de medische wereld.

Mijn missie is om je elke dag te helpen bewuste keuzes te maken, voor een lang en gezond leven.

Lichaamsbeweging en beweging spelen een essentiële rol in mijn leven. Voor mij is lichaamsbeweging een bewust moment van de dag, of het nu rustgevend of intens is. Het stelt me in staat om los te koppelen van de wereld om me heen en in contact te komen met mezelf.

Ik geloof dat lichamelijke activiteit een krachtig "medicijn" is om de kwaliteit van ons leven te verbeteren en mogelijk zelfs meer jaren aan ons leven toe te voegen. Daarom train en zweet ik bijna elke dag. Mijn trainingsroutine bestaat uit een combinatie van krachttraining, balansoefeningen en cardiovasculaire uithoudingstraining. Sommige dagen zijn eenvoudig en ontspannen, terwijl andere intens en uitdagend zijn. In het verleden heb ik op hoog niveau deelgenomen aan off-road duatlon, hardlopen en mountainbiken. Ik heb zelfs deelgenomen aan races zoals de Swiss Epic en TransAlps. In 2021 heb ik samen met mijn teamgenoot de Roc du Maroc-race gewonnen, een 666 km lange race door de woestijn waar ik enorm trots op ben.

Daarnaast streef ik ernaar om voortdurend te blijven leren en groeien in alle aspecten van het leven. Dit stelt me in staat om keuzes te maken die me helpen de beste versie van mezelf te worden. Op die manier kan ik iets teruggeven aan de wereld en mensen die mijn hulp nodig hebben, optimaal ondersteunen.

Een ander belangrijk doel van mij is om mijn kennis en ervaring met jou te delen, zodat je kunt profiteren van alles wat de moderne preventieve geneeskunde te bieden heeft. Wist je dat de meerderheid van de top 10 belangrijkste doodsoorzaken wereldwijd dramatisch verminderd kan worden met een holistische levensstijlaanpak? Stel je eens voor welke impact dit kan hebben op de kwaliteit van jouw leven! Ik wil altijd up to date zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de medische wereld.

Samen kunnen we werken aan een gepersonaliseerd gezondheidsplan dat is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Ik zal je begeleiden bij het maken van bewuste keuzes op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, slaap en geestelijke gezondheid. Ik zal je voorzien van de nieuwste wetenschappelijk onderbouwde informatie en strategieën, zodat je op een slimme en effectieve manier je gezondheidsdoelen kunt bereiken.

Daarnaast is het belangrijk voor mij om een positieve impact te hebben op de wereld om me heen. Ik wil niet alleen mensen helpen om gezonder te worden, maar ook bijdragen aan een betere samenleving. Daarom zet ik me in voor verschillende goede doelen en neem ik deel aan medische missies om minder bevoorrechte gemeenschappen te ondersteunen.

Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn passie voor gezondheid te delen en een verschil te maken in het leven van anderen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan het bereiken van more life to your years.

Met vriendelijke groet,
Dr. Thiago

Being healthy is having a body and mind that do not limit you

YEY

Nathalie Props

coaching - mentoring - training

Stel je mij voor: een krachtige en ambitieuze zakenvrouw, altijd in controle en gedreven om succes te behalen in mijn leven. Ik straal zelfvertrouwen uit en ben vastbesloten om de top te bereiken. Maar op een dag gebeurde er iets onverwachts. Het licht ging uit.

In dat moment van onzekerheid en verandering begon ik te reflecteren op mijn leven. Ik besefte dat ik mezelf was kwijtgeraakt in alle aspecten van mijn leven.

Lees meer

Vastberaden om mijn leven een nieuwe wending te geven, besloot ik mijn innerlijke kracht te herontdekken en mijn leven te herdefiniëren op mijn eigen voorwaarden. Ik begon te investeren in zelfzorg, energiemanagement en persoonlijke groei. Ik leerde om mijn grenzen te bewaken, balans te vinden en mijn energie op een duurzame manier te gebruiken. Ik ging aan de slag met mijn brein en mentale spieren te trainen. Mijn kwaliteit van mijn gedachten, mijn emoties en mijn gedrag, om zo mijn eigen resultaten te veranderen. Ik leerde om eerst mezelf voldoende zuurstof te geven, om er zo te kunnen zijn voor alles en iedereen rondom mij.

Nu straal ik als nooit tevoren, niet alleen als een krachtige zakenvrouw, maar ook als een vrouw die in haar kracht staat, in balans is en trouw is aan zichzelf. Ik inspireer anderen met mijn verhaal van transformatie en toon hen dat het mogelijk is om een succesvolle en bevredigend leven te hebben, zonder de eigen energie en welzijn uit het oog te verliezen.

Ik ben het levende bewijs dat een ommekeer mogelijk is en dat het nooit te laat is om te streven naar een leven waarin succes en welzijn hand in hand gaan. Ik zal je leren hoe je je denken, voelen en gedrag beter kunt begrijpen, zodat je bewustere keuzes kunt maken. We zullen werken aan het identificeren van belemmerende overtuigingen en patronen die je groei in de weg staan. Door deze bewustwording kun je nieuwe, positieve gewoontes ontwikkelen die je zullen helpen nieuwe resultaten te bereiken.

We zullen elk levensgebied onder de loep nemen, zoals je relaties, gezondheid, persoonlijke groei en welzijn. Samen zullen we bepalen welke gebieden extra aandacht nodig hebben en welke specifieke doelen je wilt bereiken. Met een duidelijk plan van aanpak zullen we werken aan het oplossen van de uitdagingen die je tegenkomt en het optimaliseren van elk aspect van je leven.

Mijn kracht ligt in mijn zachtheid. Ik ben iemand waarbij je je veilig voelt en jouw vertrouwen kunt schenken. Ik geloof sterk in jouw potentieel en ik ben hier om je te ondersteunen bij het ontdekken van je eigenwaarde en het aanpakken van eventuele energielekken. Ik zal je helpen om technieken aan te leren om nieuwe gewoontes te creëren die je leiden naar de gewenste resultaten.

Met mijn mensenkennis en het vermogen om goed te luisteren en empathie creëer ik een veilige omgeving waarin je je vrij voelt om je gedachten en gevoelens te delen. Samen zullen we de grootste inzichten in je brein trainen en werken aan het versterken van jouw mentale spieren.

Ik kijk ernaar uit je te begeleiden, te ondersteunen & te empoweren naar wat voor jou telt!

We can not solve our problems, with the same thinking we used when we created them – A. Einstein.

YEY

Isabelle Samson

coaching - mentoring - training

Ik ben Isabelle Samson en ik heb bijna 25 jaar ervaring als CCO bij ZEB. Mijn liefde voor het ondernemen en de retail is diepgeworteld, mede doordat ik ben opgegroeid tussen inspirerende ondernemers. Met passie en vastberadenheid heb ik altijd gestreefd naar het behalen van doelen.
In mijn onophoudelijke streven naar vooruitgang en succes, kwam er een moment waarop mijn lichaam mij begon te vertellen dat ik meer aandacht aan mezelf moest besteden. Ik ben begonnen met zelfzorg, persoonlijke groei, het koesteren van stilte en reflectie. Ik besefte dat ambitie iets moois is, maar dat ik ook goed voor mezelf moest zorgen, zowel fysiek als mentaal.

Lees meer

Op mijn persoonlijke reis heb ik een onschatbare waarde aan kennis en inzichten vergaard. Gaandeweg werd ik me steeds bewuster van de impact die ik had op onze medewerkers en de organisatie als geheel. Ik voelde de wens om deze inzichten te delen met onze teams. Het resultaat was dat de teams geïnspireerd raakten om zich voor de organisatie in te zetten, niet omdat het moest, maar omdat ze dit echt wilden. Deze ervaring heeft mijn leiderschapsstijl gevormd: ik ben hard voor de feiten en zacht voor de mens!

Op 31 juli 2023 is het onze laatste dag bij Fashion Society. Deze stap heb ik samen met mijn man en zakenpartner gezet met een mix van emoties, maar ook met diepe waardering voor de reis die we hebben afgelegd en de liefde waarmee we ons werk hebben gedaan.

Vandaag de dag kan ik met trots zeggen dat ik een echte people lover ben. Samen met Nathalie, Thiago heb ik YEY opgericht, de plek waar jij YEY wordt: Your Empowered You! Mijn passie is om mensen gezond en succesvol te laten zijn. Ik zeg ja tegen ambitie, omdat ons doel in het leven is om ergens een verschil te maken, hoe klein of groot dat ook mag zijn.

Stress is een normaal onderdeel van het leven, zolang je maar weet hoe je ermee om moet gaan. Weglopen van stress is niet de oplossing. In plaats daarvan is het belangrijk om gezonde copingmechanismen te ontwikkelen. Ik wil mensen aanmoedigen om het beste voor zichzelf na te streven en niet te wachten tot ze 40 zijn – zoals ik deed – om te investeren in hun persoonlijke groei.
Mijn doel is om individuen, teams en organisaties te begeleiden en ondersteunen bij het stellen van doelen, het overwinnen van obstakels. Ik wil een partner zijn voor ondernemers die hun bedrijfsresultaten willen zien groeien door te investeren in hun mensen op alle levensgebieden.
Met YEY wil ik een positieve verandering teweegbrengen in de manier waarop we onszelf zien en wat we kunnen bereiken. Ik geloof in de kracht van persoonlijke groei en empowerment, en ik ben er om anderen te helpen hun volledige potentieel te realiseren.

Als leider, hoe goed je ook bent als manager, is het essentieel om je bewust te zijn van de impact die je hebt op je medewerkers, collega’s en hun omgeving, evenals op de teams en de organisatie als geheel. Het is van belang om te investeren in je persoonlijke groei. Op deze manier word je niet alleen een rijker persoon, maar kun je ook anderen inspireren in plaats van alleen maar te motiveren.
Ik nodig organisaties uit om zich ervan bewust te zijn en mensen te begeleiden in dit proces. De enige manier om energielekken binnen teams op te ruimen, is door preventief te investeren. Het is belangrijk om deze energielekken te detecteren en externe hulp in te schakelen om mensen weer in hun kracht te zetten, zodat ze weer alles kunnen geven. Het is onvermijdelijk dat er energielekken zullen zijn, we are only human.

Laten we daarom als leiders verantwoordelijkheid nemen voor onze impact en investeren in onze persoonlijke groei. Door dit te doen, kunnen we een positieve invloed hebben op anderen, teams en organisaties, en een omgeving van groei ontwikkelen.
Voor mij geen work-life balance, maar Life balance!

Voor mij geen work life balance maar life balance!

YEY

Tilly Grijp

coach

Mijn naam is Tilly, Tilly Grijp.

Ik coach nu al bijna 20 jaar, van opleiding naar opleiding getrokken, op reis naar mezelf en de mens in al zijn facetten. Moeder van 2 prachtige kinderen.
Ik ben gestart als kindercoach en geleidelijk overgeschakeld naar jong volwassenen, sporters en mensen die te kampen hebben met depressies, burn-out, paniekaanvallen, onverklaarbare lichamelijke klachten, stress, … met een voorliefde en gerichte aanpak voor angsten en traumatische gebeurtenissen.

Lees meer

Liefde vertaalt zich o.a. in 4 letters : T.I.J.D. (Edith Eger)
Tijd nemen om te luisteren, tijd nemen om te ontdekken wie je écht bent, wat je wil bereiken en wat je noden zijn, tijd nemen voor zelfzorg.

Ik werk met wat er zich aanbiedt, luister naar je woorden en kijk naar je lichaam(staal), dat nadien via kinesiologische testen zijn waarheid aan je presenteert. Je lichaam weet wat juist is en heeft altijd gelijk, heel bijzonder.

Volgens Gabor Maté is trauma wat er “in” je is gebeurd als een gevolg met “wat” er is gebeurd. Een psychische wond dat een litteken achterlaat en zich nestelt in je lichaam. We zoeken uit waar deze zich bevindt, wat het met je doet en gaan hiermee aan de slag.

Ik hou van zacht, écht, cosy en “floshkes”. Doch als ik werk ben ik eerder rechttoe, rechtaan. We nemen geen reuze stappen, we nemen babystapjes met een zachte blik naar binnen gewend. Duurt dit proces langer? Neen, je gaat juist sneller naar de essentie van het probleem en graaft dieper naar andere lagen, waarvan je het bestaan zelfs niet vermoedde of wist dat ze (nog) bestonden.

Ik gebruik verschillende technieken en werk met beide hersenhelften. Vooral met het reptielenbrein of hersenstam (het oudste en meest instinctieve hersendeel), waar je je onderbewuste kan trainen, waar o.a. angst en stress worden gereguleerd. Dat stukje van de hersenen dat een miljoen keer sneller werkt dan ons bewuste systeem en dat 95% bepaalt van de beslissingen die je neemt.
Ik ga met jou op zoek naar de rode of beter de juiste knop, daar waar alles begon, waar de emotie is ontstaan en waar meestal de blokkade zit, om deze nadien samen op te lossen.

Je krijgt af en toe huiswerk mee, eenvoudige oefeningen om je brein te trainen, zodat het weet dat je in staat bent om te veranderen.

Depressie of Expressie?
Als we de emoties niet willen uiten of vrijlaten en deze in ons blijven zitten, gebeurt er een chemische reactie in ons lichaam en komen ze uiteindelijk in ons neurale netwerk terecht. Wat je niet voelt, kan je niet genezen, en zolang je deze gevoelens vermijdt, ontken je de realiteit. Denk er echter aan: een gevoel is slechts een gevoel, het is niet wie je bent!

Ik vraag jou op mijn beurt eerlijkheid en de zin, de wil om “het" aan te pakken en ervoor te gaan, meer niet. Je kan jezelf van binnenuit genezen.
Op zich vraagt dit heel wat kracht en moed en als de magie zich nadien voltrekt en je met een andere open blik, extra ruimte hebt gecreëerd voor jezelf en de mensen om je heen, ben je goed op weg om je échte ik te ontmoeten, om te zijn, te doen wat je wil doen en uiteindelijk de angst, schuld en overtuigingen achter jou te laten.
We worden niet met etiketten, schaamte of angsten geboren, het wordt ons beetje bij beetje aangepraat en aangeleerd.
Onthoud vooral: het is nooit, nooit té laat … om op reis te gaan.

On the other side of fear lies freedom

YEY

Het is een huis voor jou, teams, ploegen en pelotons

Het huis van YEY is ruim. Ruim genoeg om teams van verschillende groottes te verwelkomen. Ruim genoeg om iedereen binnen het team een individuele aanpak te gunnen. Ruim genoeg om te passen bij jouw ambities.

Wil je werken aan de groei van je medewerkers om zo je organisatie naar een volgend niveau te tillen? Dan vind je in het huis van YEY de ideale locatie. Een baken van positieve energie die we maar al te graag aan jouw team willen doorgeven.

Meer voor bedrijven
YEY