YEY
Career

De kracht van je organisatie is de som van de kracht van het individu.

Bij YEY zijn we gepassioneerd door persoonlijke groei. We geloven dat wanneer medewerkers kunnen groeien, teams kunnen groeien en organisaties kunnen floreren. Met onze jarenlange ervaring in het runnen van een bedrijf met 1200 mensen weten ik, Isabelle, als CCO van Zeb en mijn collega Nathalie als Business Development Manager bij nationale en internationale bedrijven, waar groei soms geblokkeerd wordt.

Lees meer

Met onze expertise helpen we organisaties om preventief burn-outs, ziekteverzuim en verloop te verminderen. We begrijpen het belang van het behouden van ervaring binnen een organisatie. Door ervoor te zorgen dat medewerkers in hun kracht staan en de juiste ondersteuning krijgen, dragen we bij aan het behoud van waardevolle kennis en vaardigheden.

Op deze manier gaan de kosten van het zoeken, aanwerven en trainen van mensen naar beneden. We zorgen ervoor dat ervaring geborgd wordt en investeren in het welzijn en de groei van uw huidige team. We geloven niet in work-life balance, maar in life balance. We dagen organisaties uit om voor hun medewerkers te zorgen in al hun levensgebieden.

Wij creëren een veilige en ondersteunende omgeving in ons YEY House. Hier kunnen medewerkers zich openstellen, uitdagingen bespreken en persoonlijke groei ervaren. Wij bieden op maat gemaakte programma’s aan, waaronder coaching, training en mentorship, die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw organisatie en medewerkers.

Wil je jouw organisatie laten groeien en wil je investeren in de life balance van je medewerkers, kom bij ons op de koffie!

Individuele groei =
team groei =
organisatie groei =
WIN WIN WIN

We nodigen jou graag uit op de koffie
YEY

We care, we empower.

Bij YEY geloven we niet in de traditionele "work-life balance". Wij streven naar iets groters: life balance. We begrijpen dat energielekken zowel bij individuen als binnen teams onvermijdelijk zijn. Maar bedrijven die investeren in het welzijn van hun medewerkers op alle levensgebieden, kunnen deze energielekken effectief aanpakken.

Wat bedoelen we met "écht zorgen"? We zetten in op preventie, op proactief werken, om deze energielekken zo snel mogelijk te dichten. Ons doel is om medewerkers de kans te geven om te praten over momenten waarop het even niet goed gaat, en hen de empowerment te bieden om specifieke energielekken achter zich te laten. We begrijpen dat werknemers dit niet altijd kunnen doen binnen de werkomgeving. Daarom willen wij jouw partner zijn om samen met jouw medewerkers deze energielekken te dichten, zodat ze weer in hun volle kracht verder kunnen binnen de organisatie.

Lees meer

Ja, dit is een investering. Nee, het is geen extra investering. Je besteedt het geld simpelweg op een ander moment. Het is een duurzame investering die ervoor zorgt dat zowel het individu, teams als de gehele organisatie gezonder, krachtiger en succesvoller kunnen blijven groeien en bloeien. In plaats van geld uit te geven aan ziekteverzuim, burn-outs, re-integratie na burn-outs, verloop en verlies van ervaring, recruitment, en het algemene welzijn, investeer je preventief. Dit zorgt ervoor dat werknemers op hun hoogste energieniveau blijven, wat ten goede komt aan de bedrijfsresultaten.

Met We care – We empower hebben we al mooie resultaten behaald in verschillende organisaties, en we willen ook graag in jouw bedrijf een meerwaarde zijn met ons team. Als we een partnerschap aangaan, willen we graag jouw bedrijfscultuur en waarden leren kennen en uitdragen, om de integriteit van het bedrijf te behouden. Dit vraagt ook energie van onze kant, daarom streven we naar langdurige samenwerking met partners die willen starten met het We Care - We Empower-programma.

We bieden specifieke trajecten aan, 1-op-1 coaching, waarbij we mensen bij YEY verwelkomen buiten de werkomgeving. We begrijpen dat dit de beste resultaten oplevert. Bij de start van een traject realiseren we ons dat medewerkers mogelijk niet gewend zijn aan deze vorm van ondersteuning, en daarom is het belangrijk om dit goed uit te leggen. Bij YEY zijn we er om deze dienst toe te lichten, zodat iedereen het als een waardevol geschenk kan ervaren.

In veel gevallen wordt er een intakegesprek gehouden tussen de leidinggevende, de werknemer en YEY om het doel van het traject te bespreken, zonder al te diep in te gaan op het specifieke onderwerp. De werknemer heeft echter de vrijheid om te beslissen of hij dit gesprek wil voeren, of dat hij liever alleen met de coach binnen YEY in gesprek gaat. Binnen YEY kunnen wij niets delen van wat de werknemer met ons deelt. We beloven jou dat we de werknemer ondersteunen om in volle kracht te staan, zodat hij voor zichzelf en voor de organisatie kan gaan.

We leggen We care – We empower graag uit bij YEY of we komen graag bij jou langs voor een persoonlijke ontmoeting. Laten we samenkomen en een kopje koffie drinken terwijl we de mogelijkheden en voordelen van ons programma bespreken.

De kracht van ‘EmpowerMe’!

Wist je dat de sleutel tot succesvolle bedrijfsresultaten vaak ligt in de empowerment van werknemers? Door je werknemers de tools en het vertrouwen te geven om hun volledige potentieel te benutten, kan je niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook een positieve en stimulerende werkomgeving creëren.

Maak kennis met "EmpowerMe", een innovatieve tool die speciaal is ontworpen om medewerkers in staat te stellen zelfvertrouwen op te bouwen, verantwoordelijkheid te nemen en persoonlijke groei te stimuleren. Deze methode helpt jouw medewerkers om in hun kracht te komen én te behouden. Deze gebruiksvriendelijke tool biedt verschillende functies en mogelijkheden om een cultuur van self empowerment te cultiveren.

Lees meer

Om verandering in resultaten te bewerkstelligen, is verandering in jezelf essentieel. Dit komt doordat onze gedachten, overtuigingen, en acties direct van invloed zijn op de resultaten die we bereiken.

Door “EmpowerMe” kun je een positieve impact hebben op deze resultaten. Je inspireert anderen met je veerkracht, creativiteit en doorzettingsvermogen. Bovendien creëer je een cultuur van groei en empowerment in je organisatie, waarin iedereen wordt aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. Het is een reis van zelfontdekking en persoonlijke transformatie die leidt tot duurzaam succes en voldoening op de werkvloer.

EmpowerMe, de ultieme tool die je in staat stelt om jezelf te coachen, te groeien en betere persoonlijke, team- en bedrijfsresultaten te behalen.

We nodigen jou graag uit op de koffie
YEY

Soul leadership

Ben jij een ondernemer die op zoek is naar de volgende stap in de groei van je team? Of ben je een leider die zichzelf wil ontwikkelen en wil weten waar je staat in je leiderschap?

Leidinggeven is geen simpele carrièrestap, het is een spirituele weg die veel van je vraagt. Leiders zitten soms vast in systemen waar talenten verstikt worden, terwijl ze juist willen dat het anders is. Hoe kun je bezieling brengen? Kijk naar jezelf, daar onstaat bezieling.

Soul management biedt een unieke benadering van leiderschap, waarbij de focus ligt op het versterken van je innerlijke wereld en het creëren van een solide basis voor succes.

Lees meer

Soul leadership, ook wel bekend als "zielgericht leiderschap" of "leiderschap vanuit de ziel", is een benadering van leiderschap die de nadruk legt op het verbinden van de persoonlijke waarden, overtuigingen en visie van een leider met de doelen en missie van een organisatie. Het is gebaseerd op het idee dat effectief leiderschap begint bij het begrijpen en ontwikkelen van de innerlijke kern van een leider.

Soul leadership gaat verder dan traditionele managementtechnieken en richt zich op het cultiveren van authenticiteit, integriteit en bewustzijn bij leiders. Het moedigt leiders aan om in contact te komen met hun eigen waarden, passies en unieke talenten, en deze in lijn te brengen met de waarden en doelen van de organisatie. Hierdoor kunnen ze anderen inspireren en motiveren op een dieper niveau.

Een soul leader neemt beslissingen en stuurt anderen aan vanuit een gevoel van purpose (doelgerichtheid) en betekenis. Ze zijn zich bewust van de impact van hun acties op anderen en streven naar een positieve en duurzame invloed op individuen, teams en de organisatie als geheel. Soul leadership omvat empathie, mededogen en het creëren van een inclusieve en ondersteunende werkomgeving waarin de groei en ontwikkeling van medewerkers worden gestimuleerd.

Soul leadership vraagt ook om zelfreflectie en voortdurende persoonlijke groei. Leiders worden aangemoedigd om hun eigen sterke punten en zwakke punten onder ogen te zien en zichzelf voortdurend te ontwikkelen.

Het implementeren van soul leadership in een organisatie kan veel voordelen hebben. Het kan leiden tot een hogere betrokkenheid en motivatie van medewerkers, een verbeterde samenwerking en een positieve bedrijfscultuur. Daarnaast kan soul leadership bijdragen aan het behalen van langetermijndoelen, omdat medewerkers gemotiveerd zijn door een dieper gevoel van purpose en een gedeelde visie.

Meer info
YEY
YEY

Connecting teams

Bij YEY geloven we in de kracht van het individu om teams te verbinden en gezamenlijk succes te behalen. We moedigen teamleden aan om actief aan de slag te gaan met zelfreflectie: hun denken, voelen en gedrag. Door bewustwording van hun automatische reacties en belemmerende overtuigingen kunnen ze deze loslaten en ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden en groei.

Teamleden leren elkaar beter begrijpen en kunnen effectiever samenwerken door rekening te houden met elkaars denkwijzen, emoties en gedragspatronen.

Het begrijpen van de hopes, needs en fears van individuele teamleden is essentieel voor effectieve teamcommunicatie en samenwerking. Door openlijk te praten over deze aspecten kunnen teamleden elkaar beter ondersteunen, begrijpen en tegemoetkomen aan elkaars behoeften.

Lees meer

Door open communicatie en het delen van inzichten versterken we de samenwerking en bouwen we een positieve teamcultuur. We creëren een omgeving waarin teamleden vrijuit kunnen communiceren en zich gehoord voelen. Binnen YEY zetten we aan tot het benoemen wat er speelt en openheid en kwetsbaarheid toe te laten. Dit creëert een omgeving van vertrouwen en groei.

Ook moedigen we teamleden aan om zich bewust te worden van hun sterke punten, communicatiestijl en voorkeuren door middel van het gebruik van Insights-profielen.

Bij YEY geloven we dat het verkennen en transformeren van deze aspecten essentieel is voor het bouwen van sterke teamdynamiek en het behalen van gezamenlijk succes. Samen bouwen we aan een organisatie waarin individuen hun potentieel kunnen benutten en teams kunnen excelleren.

Ontdek de kracht van Insights Discovery en overwin allergieën binnen je organisatie!

In elke organisatie kunnen er momenten zijn waarop mensen moeite hebben om effectief met elkaar samen te werken. Soms ontstaan er "allergieën" tussen individuen, deze kunnen zich op de werkvloer op verschillende manieren manifesteren: communicatieproblemen, conflict en spanningen, verminderde samenwerking, verlaagd vertrouwen en onderling respect, verminderde productiviteit en prestaties.

Lees meer

Herken je dit? Ik, Isabelle, meer dan 25 jaar CCO binnen ZEB, en op zoek geweest naar een handleiding om een samenwerking, waar mensen elkaar begrijpen, heb ik deze gevonden een 10-tal jaren geleden bij Insights Discovery. Dit was voor mij de sleutel tot het overwinnen van deze allergieën en het bevorderen van harmonieuze en productieve relaties binnen ZEB. Dit heeft onze organisatie zoveel goeds gebracht dat ik vandaag niets anders kan dat het doorgeven. Het is een tool die zorgt voor het welzijn van je medewerkers en de gezondheid van je bedrijf. We hebben medewerkers persoonlijk zien groeien, betere team samenwerkingen zien ontstaan en zagen een positieve invloed op onze bedrijfsresultaten.

Met Insights Discovery krijg je inzicht in de persoonlijkheidsvoorkeuren en gedragsstijlen van jezelf en anderen. Deze inzichten helpen je om een diepgaand begrip te krijgen van de individuen waarmee je werkt, inclusief hun sterke punten, communicatievoorkeuren en motivaties. Door deze kennis kun je de allergieën die je mogelijk ervaart aanpakken en transformeren naar positieve interacties.

Insights Discovery biedt een gemeenschappelijke taal en begrip binnen je organisatie, waardoor de communicatie en samenwerking worden verbeterd. Het helpt om vooroordelen en misverstanden te verminderen, terwijl het begrip en respect tussen teamleden worden vergroot.

Dus, waarom blijven worstelen met allergieën binnen je organisatie, wanneer je de kracht van Insights Discovery kunt benutten? Met dit waardevolle instrument kunnen teamleden elkaar beter begrijpen, effectiever communiceren en harmonieuzere relaties opbouwen. Investeer in Insights Discovery en creëer een cultuur waarin allergieën worden overwonnen en succesvolle samenwerking wordt gestimuleerd.

Meer info
YEY
YEY