Meer leven in je jaren. Samen met onze dokter, coaches en de kracht van lifestyle medicine, Coaching en Mental Wellness.

More life to your years
Lifestyle Medicine

Ontdek je reis naar preventie en optimale gezondheid en de kracht van 'Lifestyle Medicine'. Add more life to your years!

 • Smart check-up
 • Mastering nutrition
 • Optimal sleep
 • Smart exercise guidance
 • Mental health
 • Stress management tools
 • Supplimentation protocols
Meer lezen over lifestyle medicine
YEY
Mindgym

Stap de mindgym binnen en versterk je innerlijke kracht. Train je mentale spieren, voed je innerlijke vuur en (her)ontdek de onbegrensde mogelijkheden in jezelf.

 • Ondersteunend zelfhelend vermogen
 • Zelfliefde
 • Van angst naar vertrouwen
 • Energiemanagement
 • Omgaan met emoties
 • Jouw keuzes maken
 • Visie
 • Liefdevolle relaties
 • Seks & intimiteit
 • Loslaten wat je niet dient
 • Bewust ouderschap
 • Empowerment jeugd
Meer lezen over Coaching, Wental Wellness
YEY
Career

De kracht van je organisatie is de som van de kracht van elk individu.

 • We care, we empower
 • Empower me
 • Soul leadership
 • Connecting teams
 • Insights discovery
Meer voor bedrijven
YEY
YEY

YEY is er voor iedereen die het maximale wil halen uit wat gelimiteerd lijkt te zijn.

Bij YEY gaan we op zoek naar Your Empowered You: we reiken je fysieke en mentale handvaten aan om alles uit je lichaam en geest te halen. Zo helpen we je de doelen en ambities nastreven die je voor ogen hebt, hoe klein of groot die ook mogen zijn. We breken met wat je tegenhoudt, en streven naar meer levenskwaliteit. Start nu, en add more life to your years.

Voor wie?

We care - We empower

YEY wil partner zijn van organisaties die willen groeien door in te zetten op de zorg van het individu op elk levensgebied. Voor ons daarom geen work-life balance: wij geloven volop in de kracht van life balance. Bedrijven en organisaties die investeren in een gezonde life balance van hun medewerkers, investeren rechtstreeks ook in de gezondheid van hun onderneming.

Ga naar voor bedrijven
YEY
YEY

In het Atlasgebergte verzetten we samen bergen. Vertrek mee op avontuur en vind de key naar more life to your years.

Ervaar de ultieme ontsnapping naar gezondheid en welzijn tijdens onze exclusieve lifestyle medicine retreat in het adembenemende Marokko. Hier draait alles om de kunst van het leven, en we nodigen je uit om de sleutel te ontdekken naar een leven vol vitaliteit en levensvreugde.
Dompel jezelf onder in de serene schoonheid van het Atlasgebergte, waar de majestueuze bergen en rustgevende natuur dienen als de perfecte achtergrond voor je transformatie. Onze retraite is zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden op een reis naar een betere fysieke en mentale gezondheid.

Meer over het more life to your years retreat
YEY
YEY
YEY
YEY

★ ★ ★ ★ ★

In de inspirerende omgeving van YEY vind je een team van getalenteerde medewerkers die je helpen je doelen te bereiken. Ze luisteren en bieden oplossingen op maat, waardoor je kan groeien en jezelf ontwikkelen. YEY is een waardevolle aanwinst binnen het empowerment-landschap.

Elizabeth

★ ★ ★ ★ ★

Mijn coachingstraject met Nathalie had een enorme impact. Ze identificeerde snel mijn groeipunten en na slechts 5 sessies voel ik me sterker, zelfverzekerder in mijn functie en beter in staat om met stress om te gaan. Ik kijk uit naar het vervolg!

Julie

★ ★ ★ ★ ★

Nathalie hielp me mijn focus terug te vinden en gaf me meer controle over mijn gedachten. Haar positieve instelling en gedrevenheid waren een waardevolle steun. Het opnieuw kunnen genieten van kleine dingen heeft mijn levenskwaliteit sterk verbeterd en daar ben ik haar zeer dankbaar voor.

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

De 2 interessante dagen in de prachtige locatie van YEY hebben me deugd gedaan. De dagen waren intens, maar ik ben dankbaar. Jullie zijn fantastisch! Ik heb jullie meteen aanbevolen aan het team van een vriendin.

Sandra

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb er veel van deze ervaring geleerd en het heeft mijn persoonlijke mindset positief beïnvloed. Het was niet altijd makkelijk, maar ik kom er sterker uit. "Negativiteit is besmettelijk, maar geluk, optimisme en liefde zijn dat ook. Omring jezelf met mensen die het beste in je naar boven halen en geef wat je wil ontvangen." Dit is wat ik ervan heb geleerd. Bedankt voor de positieve verandering !

Wim

★ ★ ★ ★ ★

De eerste keer bij YEY voelde als een huis vol inspiratie! Ik heb mogen ervaren hoe waardevol het is op zoek te gaan naar mijn bewuste “ik”. De gerichte coachings gaven snel resultaat, en dankzij het empowerment model kan ik er zelf mee aan de slag. De hele zoektocht naar mezelf voelde bovendien erg natuurlijk aan.

Dominique

★ ★ ★ ★ ★

Onbewust op de wereld kreeg ik het niet geregeld. Met een ruimere blik nam ik afstand van mijn grootste schrik. De onzekerheid werd kleiner, ik werd blijer. Ego en macht zette ik om in positieve kracht. De aangeleerde affirmaties leidden tot mooie transformaties. Ik groeide op het werk, als trainer, als mama, vrouw, vriendin en dochter. Ik groeide als mezelf.

Debby

★ ★ ★ ★ ★

Groeien als persoon is essentieel. YEY heeft me laten inzien dat ik de voorzitter ben van mijn eigen leven. Ik kan mijn denken, acties en resultaten beïnvloeden. Beperkingen heb ik omgezet in kracht. Als ik groei, kan ik mijn team en organisatie laten groeien. Samen staan we sterker, zoals een bloem die hulp krijgt om andere bloemen te creëren. We hebben alle tools in handen om onze mogelijkheden werkelijkheid te maken.

Lander

★ ★ ★ ★ ★

3 sessies geleden was ik radeloos, maar met een open mindset begon ik aan de coaching met Nathalie. Nu, na 3 sessies, voel ik innerlijke rust en heb ik bepaalde zaken een plek kunnen geven. Dank je, Nathalie, voor de inzichten en veilige omgeving tijdens het traject.

Tabatha

★ ★ ★ ★ ★

Ik had veel last van stress, zat met twijfels en talloze vragen, en zag de bomen door het bos niet meer. De coaching in het huis van YEY leerde me methoden om mezelf terug te vinden. Ze gaven me inzichten en richtlijnen om mezelf te leren zijn. Ik ben jullie enorm dankbaar. Nu kan ik met trots zeggen dat ik de persoon ben die ik wou zijn.

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Doorheen het traject kwam ik mezelf enkele keren tegen. Door de vinger op de wonde te leggen werd me een spiegel voorgehouden. Nadien leerde ik m’n eigen spiegel zijn. Ik leerde mezelf opnieuw kennen. De Manon die ik zo leerde kennen was bewuster, zelfzekerder en meer ‘mij’ dan ik ooit had durven dromen!

Manon

★ ★ ★ ★ ★

Sinds enkele maanden word ik begeleid door Thiago en dit na gezondheidsproblemen.
Hij helpt mij met mijn voeding, op fysiek vlak en met het beter organiseren van mijn dagelijkse leven. Alles gebeurt op mijn tempo en we zoeken samen naar wat bij mijn levensstijl past.
Sinds ik door Thiago gevolgd wordt voel ik mij fysiek en mentaal beter. Dit ook dankzij zijn vele tips en positieve aanmoedigingen.

Sabine

★ ★ ★ ★ ★

Very skilled and inspiring team of professionals. Impactful and life changing. Do it, you’ll feel it 👍💪

Marie

★ ★ ★ ★ ★

Als onderdeel van mijn uitdagende Cycling Adventure 15 avontuur, waarbij ik sinds 2021 gedurende 15 jaar elk jaar 2700 km afleg in alle landen van de wereld, en tegelijkertijd koerswedstrijden aanga om mijn passie voor wielrennen te beleven, vergt deze combinatie een unieke aanpak in mijn trainingen. Gelukkig heb ik de perfecte coach gevonden in Thiago. Zijn coaching heeft niet alleen mijn wielrennen naar nieuwe hoogtes gebracht, maar heeft ook bijgedragen aan een betere motivatie op het werk.
Gedurende de afgelopen 8 jaar heb ik als amateurwielrenner altijd last gehad van krampen en van alles geprobeerd om ze te verhelpen. Maar pas toen Thiago mijn coach werd, vond hij eindelijk de oorzaak door zijn wetenschappelijke basis en holistische kijk. Zijn aanpak om zowel het fysieke, mentale als voedingsaspect te benaderen, heeft een wereld van verschil gemaakt. Hij past mijn trainingsschema aan op basis van hoe ik me voel, zowel mentaal als fysiek, en geeft me zelfs aanmoedigingen op de mindere dagen.
De combinatie van mijn Cycling Adventure 15 en koerswedstrijden vergt een enorme inzet, maar met Thiago's expertise voel ik me gesterkt en gemotiveerd om mijn doelen te bereiken, niet alleen op de fiets maar ook op het werk. Zijn coaching heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en heeft me geholpen om nieuwe uitdagingen met meer vastberadenheid aan te gaan. Ik ben zo dankbaar dat ik hem heb leren kennen en ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer hij mijn prestaties heeft verbeterd, zowel in de sport als in mijn professionele leven. Bedankt, Thiago!

Bart

★ ★ ★ ★ ★

As a patient with rheumatoid poly arthritis, I contacted Thiago to discuss my auto-immune disease and get advice to ease the pain and the medication. The coaching is objective, concrete and oh so worth it! The insight Thiago gave me into a healthier lifestyle had an impact I could not have dreamed of : Quality of life. Exercise, reduce stress, nutrition and increasing my sleep quality have eased my pain, lowered inflammation and made me aware that now was the time to act. A wake-up call. Thank you for your gentle yet firm approach including objective medical tests and interpretation. The time Thiago takes to explain the results, the goals, the exercises and nutritional advice makes the difference. There is a direct impact. I was able to reduce and even stop the cortisone without relapse and that is a great success! Throughout this process, Thiago has always inspired and motivated me to persevere until I experienced for myself the impact these changes had on my daily life. I am grateful to Thiago for letting me see and feel how important it is to invest in your health and what impact it has on everyone's life. Investing today for a healthy and active bright future. Thank you !

Marie-Renée

★ ★ ★ ★ ★

Thiago is more than a doctor. He does a complete check, health and physical. Hij geeft je een ander inzicht in sporten. Elke dag sporten geeft je een betere levensverzekering. En dit gecombineerd met de juiste voeding geeft je een perfecte balans. Thiago begeleidt je hier perfect in van A tot Z. Hij ging zelfs samen met mij boodschappen doen om me het juiste eten te tonen.

Kurt

★ ★ ★ ★ ★

Sinds enkele maanden word ik begeleid door Thiago en dit na gezondheidsproblemen.
Hij helpt mij met mujn voeding, op fysiek vlak en met het beter organiseren van mijn dagelijkse leven. Alles gebeurt op mijn tempo en we zoeken samen naar wat bij mijn levensstijl past.
Sinds ik door Thiago gevolgd word voel ik mij fysiek en mentaal beter. Dit ook dankzij zijn vele tips en positieve aanmoedigingen.

Sabine

referenties

YEY
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY