YEY
Mindgym

Train je mind naar de meest authentieke en krachtige versie van jezelf!

In onze moderne samenleving wordt veel nadruk gelegd op fysieke fitheid en het trainen van ons lichaam, maar we vergeten vaak dat ons brein net zo belangrijk is als onze spieren. Net zoals we fysieke oefeningen doen om onze lichamelijke conditie te verbeteren, kunnen we ook onze geestelijke kracht vergroten door middel van "Mindgym" — het trainen van onze mentale spieren. YEY fungeert als een begeleider en inspiratiebron die je aanmoedigt om uit je comfortzone te stappen, obstakels te overwinnen en je ware potentieel te bereiken. Het is een uitnodiging om moedig te zijn, je eigen kracht te omarmen en te stralen in alle facetten van het leven. Op deze manier werk je ook pro-actief aan je gezondheid. YEY staat voor: Your Empowered You, waar jij YEY wordt.

Lees meer

Topsporters, atleten en andere high achievers zweren al jaren bij mental coaching om hun resultaten naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Als geen ander beseffen zij dat er een link bestaat tussen fysieke paraatheid en mentale weerbaarheid. Maar je hoeft geen topsporter te zijn om de vruchten van mindgym te kunnen plukken. Mindgym kan elke persoon helpen klaar te zijn voor whatever the world throws at you, en helpt je de juiste keuzes voor jezelf te maken.

Boek een intakegesprek

Sta op als mentale alteet met mindgym! Hét ultieme trainingsprogramma om je mentale
spieren te versterken, je zelfvertrouwen te vergroten, jezelf te transformeren naar een
onverslaanbare versie van jezelf.

Boek jouw intakegesprek
YEY

Ondersteunend zelfhelend vermogen

Ontdek de kracht van je ondersteunend zelfhelend vermogen met mindgym! We geloven in een holistische benadering van gezondheid, waarbij we het belang erkennen van zowel traditionele geneeskunde als aanvullende methoden. Het idee achter zelfhelend vermogen is dat het lichaam een inherente wijsheid en capaciteit heeft om te genezen. En dat het met de juiste ondersteuning en zorg, in veel gevallen, in staat is om zichzelf in balans te brengen en gezondheid te herstellen.

Onze focus ligt op het aanvullen en versterken van de bestaande manieren van genezen. We bieden tools, technieken en begeleiding om jouw zelfhelend vermogen te activeren en te ondersteunen. Door bewust te worden van je eigen innerlijke kracht en te leren luisteren naar de signalen van je lichaam, kun je een diepere staat van genezing bereiken.

Lees meer

Onze workshops en programma's combineren wetenschappelijk onderbouwde benaderingen met elementen uit de alternatieve geneeskunde. We streven naar een geïntegreerde aanpak, waarbij zowel de fysieke als de mentale aspecten van gezondheid worden aangepakt. Kom kennismaken met Mindgym en ontdek de helende capaciteit die in jou schuilt. Activeer je ondersteunend zelfhelend vermogen en creëer een leven vol vitaliteit, balans en innerlijke harmonie. YEY staat voor More Life to Your Years.

Het is belangrijk om op te merken dat deze benadering ter ondersteuning van de gezondheid, niet bedoeld is als vervanging voor medische behandeling.

Boek een intakegesprek
YEY

Zelfliefde

Bij YEY draait zelfliefde om het koesteren en waarderen van jezelf op een diepgaand niveau. Het is het bewuste besluit om jezelf te omarmen, ongeacht je tekortkomingen en imperfecties. Zelfliefde gaat over het cultiveren van een positieve en compassievolle relatie met jezelf, waarbij je jezelf accepteert, respecteert en verzorgt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Door zelfliefde te omarmen, geef je jezelf toestemming om je eigen prioriteit te zijn. Je erkent je eigen waarde en maakt ruimte voor zelfzorg en zelfontwikkeling. Het betekent ook dat je grenzen stelt en jezelf beschermt tegen situaties en relaties die niet bijdragen aan je welzijn. Zelfliefde is geen egoïsme, maar eerder een noodzakelijk fundament voor een gezond en vervullend leven. Het stelt je in staat om vanuit een innerlijke overvloed te geven en te delen met anderen, zonder jezelf uit te putten. Hoe mooi kan het zijn om aan jezelf te zeggen: Ik zie je graag.

Boek een intakegesprek

Van angst naar vertrouwen

Angst is één van onze meest primaire gevoelens. Angst is er om je te beschermen voor wat gevaarlijk is, maar evengoed om je te houden waar je bent. Veel mensen ervaren daarom soms het gevoel dat angst verlamd. Echter: angst is een illusie. Niets meer dan een gedachte. Samen met de coaches en mentoren bij YEY ga je op zoek waar die gedachte vandaan komt, en leer je stapsgewijs om angst om te zetten in vertrouwen. We leren je hoe je door die spreekwoordelijke muur van angst kan breken. Want da’s de plek waar magie te vinden is. Bij YEY beloven we je de kracht om angsten te overwinnen en vertrouwen op te bouwen, zodat je moedig en veerkrachtig kunt leven.

Boek een intakegesprek
YEY
YEY

Energiemanagement

Energiemanagement is de sleutel tot het optimaliseren van je vitaliteit, focus en veerkracht. Door bewust te worden van je energiebronnen en hoe je ze het beste kunt benutten, kun je met maximale energie en efficiëntie handelen. Het stelt je in staat om stress te verminderen en een gebalanceerd en voldaan leven te leiden, waarin je in harmonie bent met jezelf en je omgeving. Door effectief energiemanagement kun je niet alleen je fysieke energie optimaliseren, maar ook je emotionele veerkracht, mentale helderheid en spirituele vitaliteit versterken. Het is een krachtig instrument dat je helpt om je volle potentieel te bereiken en een leven van welzijn, voldoening en effectiviteit te leiden. Bij YEY beloven we je begeleiding en tools om je energie bewust te beheren, zodat je een leven vol vitaliteit en veerkracht kunt ervaren.

Boek een intakegesprek

Koesteren van emoties

Emoties kunnen overweldigend zijn. Ze kunnen je in een flits overdonderen met blijdschap, of overladen met boosheid. Voor veel mensen is het herkennen van de emotie die ze ervaren een grote blinde vlek. Emoties herkennen, ze benoemen en op basis daarvan beslissen wat je verdere stappen zullen zijn is nochtans het succesrecept voor een stevige, gezonde mindset. Aan de hand van een emotie barometer leer je samen met je coach de verschillende emoties kennen, bepaal je wat ze voor jou betekenen en hoe je ermee omgaat. Niemand slaat je nadien nog uit je lood.

Bij YEY beloven we je begeleiding om een dieper begrip en acceptatie van je gevoelens te ontwikkelen.

Boek een intakegesprek
YEY

If you can dream it, you can do it.

Walt Disney
Boek een intakegesprek
YEY

Bewuste keuzes maken

Bewuste keuzes maken is een krachtige vaardigheid die je in staat stelt om met helderheid en wijsheid te navigeren door het leven. Het gaat om het bewust worden van je waarden, behoeften en doelen, en vanuit die bewustwording beslissingen te nemen die in lijn zijn met je ware zelf. Door bewuste keuzes te maken, neem je de regie over je eigen leven en creëer je de mogelijkheid om richting en voldoening te ervaren. Het stelt je in staat om prioriteiten te stellen, grenzen te stellen en je energie te richten op wat werkelijk belangrijk is voor jou. Bewuste keuzes maken is een empowerment-tool waarmee je je eigen weg kunt volgen en een leven van betekenis kunt creëren. Bij YEY beloven we jou de beste resultaten van je beste keuzes.

Boek een intakegesprek

Maak je visie

Dromen zijn van het mooiste wat er is. Dromen van toekomst, van wensen en ambities is wat onze persoonlijke doelen vorm geeft. Wanneer je even die doelen niet meer helder voor ogen hebt, helpt YEY je verder kijken dan vandaag. We leren je je verbeelding gebruiken om dromen concreet vorm te geven. Je visie op het leven geeft je de inspiratie, motivatie en het richtpunt om elke dag beheerst en met doelgerichtheid te leven. Op die manier voegen we meer kwaliteitsvolle jaren toe aan je leven. Futureproof yourself, zeg maar.

Boek een intakegesprek
YEY
YEY

Liefdevolle relaties

Bij YEY - Your Empowered You hechten we veel waarde aan liefdevolle relaties, niet alleen binnen partnerschappen, maar ook in gezinnen, families, vriendschappen en kennissenkringen. We geloven in het creëren van een ondersteunende omgeving waarin liefde, respect en verbinding gedijen. Onze benadering omvat het bevorderen van open communicatie, het koesteren van groei en individuele paden, en het cultiveren van diepe banden met de mensen om ons heen. We moedigen het bouwen van gezonde en liefdevolle relaties aan, zowel binnen de directe kring als daarbuiten, omdat we geloven dat deze relaties ons kunnen verrijken, steunen en vreugde brengen in ons dagelijks leven.

We beloven je steun te bieden en inzichten te krijgen om liefde te koesteren en te laten groeien, waardoor je kunt genieten van betekenisvolle verbindingen en verrijkende relaties.

Boek een intakegesprek

Loslaten wat je niet dient

Loslaten wat je niet dient voelt als het legen van een zware rugzak die je met je meedraagt. Soms raak je vastgeroest in patronen die je niet dienen, waarbij de last alleen maar groter wordt. Bij YEY - Your Empowered You moedigen we aan om bewust te kijken naar deze patronen en vastgeroeste overtuigingen. Het is een bevrijdend proces van losbreken en loslaten, waardoor je ruimte creëert voor positieve verandering en persoonlijke groei.

Door jezelf te bevrijden van de lasten die je tegenhouden, kun je jezelf transformeren en een leven creëren dat in lijn is met jouw ware potentieel. Laat los wat je niet dient en voel hoe de last van je rugzak verlicht wordt, waardoor je vrijer en lichter kunt bewegen op jouw pad van empowerment en zelfontwikkeling. Bij YEY beloven we je innerlijke rust en de kracht om je te richten op wat echt belangrijk is in je leven.

Boek een intakegesprek
YEY
YEY

Bewust ouderschap

Ouderschap is prachtig. Ouderschap is uitdagend. Al van bij de zwangerschap begint je spreekwoordelijke taak als ouder. Terwijl je kindje fysiek groeit, groei jij als persoon emotioneel mee. De visie die je voor jezelf op het leven had vormgegeven moet plots worden doorgegeven aan een nieuw wezen. Je gaat stilstaan bij de waarden die je als mama of papa aan zoon of dochter wil meegeven. YEY begeleidt ouders bij de verschillende stappen van het ouderschap, van zwangerschap, over postnatale begeleiding tot de verschillende levensfases van je kind. We nodigen ouders dan ook graag uit om met ons te groeien, te leven en te genieten van de prachtige reis die bewust ouderschap is.

Boek een intakegesprek

Empowerement jeugd

Empowerment van de jeugd is een transformerende zoektocht die zowel enkele van de mooiste herinneringen als enkele van de grootste uitdagingen uit je leven met zich meebrengt. Het is een reis waarbij jongeren hun eigen kracht ontdekken, obstakels overwinnen en groeien als individuen. Deze zoektocht van empowerment omvat het verkennen van persoonlijke passies, het ontwikkelen van vaardigheden, het bouwen van sterke relaties en het streven naar persoonlijke en sociale doelen. Het is een avontuur dat jongeren in staat stelt om hun eigen weg te vinden, te leren van tegenslagen en veerkracht op te bouwen. In dit proces bloeien jongeren op, worden ze zelfverzekerd en worden ze aangemoedigd om hun unieke stempel op de wereld te drukken. Bij YEY geloven we dat onze jeugd alle empowerment verdient die ze kan krijgen.

Boek een intakegesprek
YEY
YEY

Sex en intimiteit

We begrijpen dat in een partnerschap we vaak op zoek gaan naar een plekje van rust, genegenheid en diepe verbinding. We erkennen dat sommige onderwerpen moeilijker uit te spreken zijn of in een taboesfeer blijven hangen. Daarom streven we ernaar om koppels, partners en singles te ondersteunen bij het verkennen en invulling geven aan hun eigen concept van intimiteit. We bieden een veilige omgeving waarin openheid, begrip en empowerment centraal staan.

Onze begeleiding is gericht op het bevorderen van communicatie, het ontdekken van individuele verlangens en grenzen, en het cultiveren van bevredigende en gezonde relaties. Samen creëren we ruimte voor groei, plezier en vervulling op het gebied van seksualiteit en intimiteit. Bij YEY moedigen we je aan om open communicatie, wederzijds respect en wederzijds plezier te bevorderen, zodat je kunt genieten van een bevredigend seksleven.

Boek een intakegesprek