YEY

Inspirerende vergaderplek huren nabij Brussel?

Welkom bij YEY, een inspirerende plek op slechts een tiental minuten rijden van Brussel. Gelegen te midden van een groene oase, verwelkomt ons statige historische pand je met zijn tijdloze charme en betoverende ambiance. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van de stad en je onderdompelen in een omgeving die rust, schoonheid en inspiratie uitstraalt. Of je nu een vergadering, workshop of creatieve brainstormsessie plant, YEY biedt de perfecte setting om je ideeën tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je geniet van de prachtige omgeving en de inspirerende energie die hier heerst. Ervaar de unieke combinatie van historische grandeur en moderne faciliteiten, en ontdek hoe YEY een ideale plek is om te creëren, verbinden en groeien. Kortom, bij YEY vind je dé ideale plek om je medewerkers, je klanten of jezelf te inspireren.

Het Huis van YEY is geschikt voor groepen tot 25 personen, en leent zich perfect tot het organiseren van meetings, brainstormsessies, bestuursvergaderingen, dag retreats, vernissages, productpresentaties en lezingen.

Contact opnemen

De troeven van onze thuis

YEY is ondergebracht in Asse, op slechts een boogscheut van Brussel en slechts vijf minuten rijden vanaf de E40. Wie even de drukte van onze hoofdstad wil ontvluchten, vindt in YEY dus een geschikt alternatief. Om van jouw event of vergadering een succes te maken investeerden we in top-notch materiaal. Hieronder vind je de belangrijkste elementen opgelijst. Toch iets nodig wat niet in de lijst staat? Geef ons gerust een seintje, dan kijken we wat mogelijk is.

  • Inspirerende zalen met high-end afwerkingsgraad
  • Presentatieschermen met Barco Clickshare
  • Flipcharts & notitieborden
  • Snelle en performante Wi-Fi
  • Professionele audio-installatie
  • Parking voor +/- 20 wagens
  • Tuinkamer met designmeubilair & coffee corner
  • Douches voor wie op een sportieve manier naar YEY komt
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY

Exclusief huren

formule 1

Voor belangrijke gesprekken is rust en discretie onontbeerlijk. We voorzien daarom de mogelijkheid om beide vergaderzalen, inclusief het gebruik van onze inspirerende tuinkamer, af te huren voor jouw exclusief gebruik. Ideaal om met meerdere teams tegelijk te vergaderen, of een break-out room te installeren bij brainstormsessies.

€ 1000 / dag
YEY
YEY
YEY
YEY

Zaal ‘Together’

formule 2

Onze grote vergaderzaal, passend ‘Together’ gedoopt, biedt plaats aan vergaderingen tot 10 personen. De ruime, massieve vergadertafel en comfortabele designmeubilair creëren de ideale setting om de boeiendste ideeën uit te werken. De aanwezigheid van flipcharts, presentatieschermen met Barco Clickshare en een professioneel audiosysteem zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het overbrengen van uw boodschap. The floor is yours!

De flexibele setup van deze zaal biedt ook tal van mogelijkheden voor wie een ander doel in gedachten heeft. Zo kunnen we de zaal omvormen tot een discrete private dining ruimte voor 10 personen, waar u bij een heerlijke maaltijd de zaken kan bespreken die in alle rust en confidentialiteit moeten worden afgehandeld.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid de zaal in een theater-setup in te richten, waardoor we presentaties en opleidingen kunnen aanbieden aan groepen tot wel 25 personen. Dankzij de aparte coffee corner en de lunch of het diner in onze inspirerende tuinkamer bieden we je ook de mogelijkheid even aan de aandacht te ontsnappen, en te genieten van een deugddoende verpozing.

€ 600 / dag

Put the same people together in a different environment, and you’ll be surprised how fast ideas will bloom.

Zaal ‘Freedom’

formule 3

Onze derde formule, de zaal ‘Freedom’, doet exact wat ‘ie belooft: een vrije ruimte schenken om ideeën uit te werken. Deze zaal is uitermate geschikt voor wie met brainstormsessies of workshops aan de slag wil in een groep tot 8 personen. Om de innerlijke mens te versterken kan je terecht in onze cozy coffee corner, ga je heerlijk lunchen in onze tuinkamer of organiseer je een private dining in de zaal zelf (max. 6 personen).

€ 400 / dag
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY

All good ideas require freedom: freedom to think, to speak and to discuss.

Catering naar wens

Om ook de innerlijke mens te versterken, kan je ook jouw wensen en voorkeuren voor een deugddoend ontbijt, een verkwikkende lunch of afsluitend diner aan ons doorgeven. We bekijken graag met jou wat de mogelijkheden zijn, en zoeken mee naar de juiste partner om je vervolgens op je wenken te bedienen. Geen inspiratie? Vraag ons zeker naar de heerlijke veggie-first gerechten van onze green kitchen!

Catering is standaard niet inbegrepen in de pakketprijs van een zaal. Afhankelijk van jouw wensen wordt hiervoor een apart prijsvoorstel uitgewerkt.

YEY
YEY
YEY
YEY
YEY
YEY

Vraag hier meer info aan

Heb je nog vragen, of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het huren van een van onze vergaderzalen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wil je graag enkele zaken in detail bespreken? Mail dan gerust je vraag naar welcome@yey.be, of neem rechtstreeks telefonisch contact op met één van onze gastvrouwen:

Isabelle: +32 485 05 02 70
Nathalie: +32 499 56 58 19

YEY