More life to your years retreat

Ervaar de ultieme ontsnapping naar gezondheid en welzijn tijdens onze exclusieve More Life To Your Years retreat in het adembenemende Marokko. Hier draait alles om de kunst van het leven, en we nodigen je uit om de sleutel te ontdekken naar een leven vol vitaliteit, vrijheid en levensvreugde.

Dompel jezelf onder in de serene schoonheid van het Atlasgebergte, waar de majestueuze bergen en rustgevende natuur dienen als de perfecte achtergrond voor je transformatie. Onze retreat is zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden op een reis naar een betere fysieke en mentale gezondheid.

17 mei t.e.m. 21 mei

*transport niet inbegrepen

YEY
YEY

Pre-retreat

Onze toegewijde Dr. Thiago en onze getalenteerde mental coaches Isabelle en Nathalie, staan klaar om je te ondersteunen en begeleiden op deze reis. Onze retreat is gebaseerd op de wetenschap van Lifestyle Medecine en biedt een unieke en holistische benadering van gezondheid en longevity. We willen niet alleen dat je langer leeft, we willen dat je meer leven in je jaren ervaart.

Voor de retreat begint, zal er een grondige medische check-up zijn om je behoeften en doelen duidelijk te begrijpen. Op deze manier kunnen we tijdens de retreat gerichte begeleiding en ondersteuning bieden om je gezondheidsdoelen te bereiken. Naderhand zullen we samen de vooruitgang en het succes van je persoonlijke reis evalueren. We geloven in de kracht van preventie en in het nemen van de regie over je eigen gezondheid en welzijn. Meer nog, jij bent je beste medicijn.

Atlasgebergte

Tijdens het retreat richten we ons niet alleen op fysieke gezondheid, maar ook op het mentaal welzijn. We weten dat deze hand in hand gaan. We dagen jou uit, zodat jij beter met de uitdagingen van het dagelijkse leven om kunt gaan. Tijdens dit retreat, zul je deelnemen aan workshops, activiteiten en coaching sessies die gericht zijn op het vergroten van je vitaliteit, het verhogen van levensvreugde en het stimuleren van persoonlijke transformatie. Dit alles in een omgeving die je ondersteunt en inspireert.

We nodigen je graag uit in het prachtige Tifawine, gelegen in het Atlasgebergte, met adembenemende landschappen en een serene omgeving die je uitnodigen om te ontspannen, te bewegen , te genieten, te herstellen en dicht bij jezelf te zijn. Voel de zachte bries van de bergen terwijl je je concentreert op het kalmeren van je geest en het versterken van je mentale veerkracht.

YEY
YEY

Exclusieve setting

We verwennen je graag met voedzame en heerlijke maaltijden, bereid met verse en lokale ingrediënten, waarmee we je smaakpapillen verwennen en je energie een boost geven. Onze chefs zullen je inspireren met gezonde en smakelijke gerechten, terwijl we je leren bewuste voedselkeuzes te maken die een blijvende impact hebben op je welzijn.

En dit alles vindt plaats in een exclusieve setting, met een beperkte groep van maximaal 14 gelijkgestemde deelnemers. Dit betekent dat je kunt genieten van een intieme en persoonlijke ervaring waarbij je volledige aandacht en begeleiding krijgt.

*massage niet inbegrepen

Stap uit je comfortzone

Stap uit je comfortzone, omarm de schoonheid van de natuur en geef jezelf het ultieme geschenk van gezondheid, vrijheid, vitaliteit, en vreugde. Dus geef jezelf de kans om jezelf opnieuw uit te vinden en mee te doen aan ons More Life To Your Years retreat. Het is een kans om jezelf te verzorgen, je batterijen op te laden en te investeren in je eigen welzijn.

Dus waar wacht je nog op? Zet een stap naar een gezonder en gelukkiger leven en reserveer je plek op onze exclusieve retreat in Marokko . Het is tijd om de sleutel te vinden tot "more life to your years" en je reis naar gezondheid en welzijn te beginnen.

2.999€ incl BTW

Contacteer ons
YEY
YEY

Wat kan je verwachten?

Deskundige begeleiding en ondersteuning van medische professional en coaches gedurende het retreat.

Een voorafgaande kennismakingssessie om de verwachtingen, doelen en eventuele specifieke behoeften te bespreken.

Een grondige gezondheidscontrole/ Smart check-up als voorbereiding op het retreat om ervoor te zorgen dat het programma geschikt is voor jouw gezondheid.

Verblijf in een accommodatie van luxueuze kwaliteit

Deelname aan alle workshops, activiteiten en sessies die worden aangeboden als onderdeel van het retreatprogramma.

Toegang tot faciliteiten zoals het zwembad en de hamam om te ontspannen en te genieten van de wellness-mogelijkheden.

YEY

Catering

Voorziening van alle maaltijden, inclusief ontbijt, lunch en diner, met opties die rekening houden met eventuele allergieën en dieetvoorkeuren, zoals veganistisch, vegetarisch, enz.

Tussendoortjes en gezonde snacks gedurende de dag om energie niveaus op peil te houden.

Water, een selectie van thee en koffie gedurende het retreat.

Na het retreat

Een afsluitend terugkom-moment met de groep om ervaringen te delen en de voortgang te bespreken. Deze gaat door in de maand september in ons YEY House

Follow-up en ondersteuning na het retreat, met maandelijkse contactmomenten via Zoom, gedurende 6 maanden na het retreat, met de groep.

YEY