Het is kanker. Wat nu?

De workshop 'Het is kanker. Wat nu?' in samen werking met auteurs Tine Maenhout & Silvia Brouwers

De tocht door kankerland behoort tot de categorie ‘voor durvers’ in de reizen die je in je leven kan maken. Jij moe(s)t erdoor of je kent iemand die de tocht maakt(e)? Dan is deze interactieve workshop zeker voor jou.
In de ziekte zitten kwetsbaarheid en pijn, maar er zitten ook lagen kracht en ontzettend veel wijsheid klaar om aangesproken en aangeboord te worden. En dat is ook de insteek van deze workshop die we baseren op ons boek ‘Het is kanker? Wat nu?’
Wij nemen jullie graag bij de hand langs de dichtbegroeide paden van het traject, langs wat voedt en kracht geeft. We delen de kennis die we de voorbije jaren rond het thema opdeden en we laten jou vooral zelf aan de slag en op zoek gaan in de diepere lagen. We benaderen een zwaar thema met lichtheid. We kijken onvermogen, twijfels en vooral kracht recht in de ogen om de weg vooruit te blijven vinden.

Praktisch
Geen voorkennis nodig.
Boek ‘Het is kanker. Wat nu?’ van Tine Maenhout en Silvia Brouwers is inbegrepen in de prijs.

Data
Donderdag 26 oktober om 15u30
Tweede datum: Vrijdag 17 november om 9u30
Inschrijvingsgeld €149,00

Tine Maenhout is kunsthistorica en schrijver van literaire fictie en non-fictie. In haar werk neemt ze maatschappelijke thema’s kritisch onder de loep. Ze is auteur van onder andere ‘Who run the world?’ En ‘Levenslust is de beste vorm van rebellie.’

Silvia Brouwers is filosofe en econome met jarenlange ervaring als leider in grote bedrijven. Ze is gepassioneerd door wat mensen drijft en hoe ze met die krachten samen impact kan maken.